Hurghada – destinația favorită a turiștilor în anul 2021

Plimbări lungi cu barca pe Marea Roșie, experiențe noi pline de adrenalină, relaxare și preparate gustoase. Acestea sunt elementele perfecte care pot descrie o experiență fantastică pe care o vei avea dacă vei alege una din ofertele în Hurghada. O destinație de vis, unde timpul pare că stă în loc și unde frumusețea peisajelor este doar un motiv principal pentru care să te bucuri de tot ceea ce este mai bun și mai spectaculos. Alege să petreci câteva zile în deplină relaxare, pe una dintre plajele de aici și simte-te bine alături de soarele și nisipul egiptean.

Hurghada Marina

Cunoscut ca fiind una dintre cele mai frumoase și mai impresionante locații din Egipt, Hurghada Marina este o împletire superbă între lumină și frumusețe și între pitoresc și modern. Momentul perfect în care să faci o vizită scurtă aici este apusul, când tot orașul este scufundat în lumina absolut superbă a soarelui. Nu numai că vei avea parte de un peisaj fantastic, dar vei face asta în timp ce te plimbi și admiri arhitectura fascinantă a clădirilor. Marea Roșie este un alt motiv pentru care va trebui să aveți în vedere o vizită în acest oraș superb și totodată multitudinea de activități care vă așteaptă aici este perfectă pentru astfel de momente. Liniștea și pacea domnesc aici, iar starea de bine este garantată pe tot parcursul vizitei.

Plajele din Hurghada

Din punct de vedere turistic, Hurghada are foarte multe surprize pe care le pune la dispoziție, iar cei care sunt pasionați de o aventură plină de suspans și nu numai, trebuie să încerce o vacanță aici. Nu numai multitudinea de obiective turistice este fascinantă, dar și plajele lungi și impunătoare îmbie la relaxare toți turiștii. Nisipul fin, liniștea valurilor și soarele strălucitor de pe cer sunt prilejul perfect prin care să te poți bucura de tot ceea ce este mai bun, alături de cartea preferată sau de băutura favorită. Mai mult, cei care sunt încântați de petrecerile nocturne trebuie să afle că plajele de aici se transformă în ringul de dans perfect, atunci când nisipul se răcorește. Situate în partea de Sud a orașului, descoperi aici o multitudine de activități pe care le poți face și de care te poți bucura.



Submarinul Sindbad

Viața maritimă din Marea Roșie așteaptă să fie surprinsă și admirată din toate punctele de vedere. Nu numai că vei avea de câștigat o experiență nouă, dar din punct de vedere aplicativ vei avea ocazia să observi în habitatul lor natura o mulțime de pești. Un submarin turistic te așteaptă pentru a te duce la o adâncime de 22 de metri sub apă, unde pe parcursul unei ore vei putea să admiri minunățiile adâncurilor.

 

Marti Blog Published @ 2023 by fantezii