10 semne ca ai putea avea un parazit si cum tinctura de nuca neagra pelin si cuisoare te poate ajuta


 

Insusi gandul de a avea un parazit este destul de neplacut, chiar daca parazitii sunt mult mai des intalniti decat ai putea crede. Acestia pot provoca o multitudine de simptome, dintre care doar cateva afecteaza tractul digestiv, dar vestea buna este ca da, sunt tratabili.

Astazi, farmaciile naturiste ofera o schema de tratament, iar pachetul contine tinctura de nuca neagra, pelin si cuisoare. Schema de tratament deparazitar I este destinata in special adultilor si copiilor peste 14 ani si elimina eficient parazitii si viermii intestinali. Astfel, un tratament paraziti cu nuca neagra este eficienta in cure de deparazitare si detoxifiere si are efecte benefice asupra intregului sistem imunitar.

Daca ai dubii in privinta unui tratament naturist, gasesti pelin cuisoare si nuca neagra pareri atat de site-ul farmaciei, cat si pe alte site-uri de incredere.

Sa vedem in continuare care ar putea fi primele semne care indica un parazit intestinal:

  1. Constipatie inexplicabila, diaree, gaze, balonare, greata sau alte simptome ale sindromului de colon iritabil
  2. Ai calatorit international si ai avut diaree dupa aceasta
  3. Ai avut toxiinfectii alimentare si digestia ta nu a mai fost la fel de atunci
  4. Ai probleme cu adormitul sau te trezesti de mai multe ori in timpul noptii
  5. Ai iritatii ale pielii sau eruptii cutanate inexplicabile, urticarie, rozacee sau eczeme
  6. Scrasnesti din dinti in somn
  7. Suferi de muschi sau articulatii dureroase
  8. Prezinti oboseala, epuizare, schimbari de dispozitie, depresie sau sentimente frecvente de apatie
  9. Nu te simti niciodata satisfacut dupa mese
  10. Ai fost diagnosticat cu anemie cu deficit de fier

Cel mai bun mod de a testa un parazit este sa faci un test de mase fecale. Majoritatea medicilor vor efectua un test conventional daca suspecteaza un parazit. In acest caz, tratamentul este clar.

Dar cum putem impiedica aparitia parazitilor?

  • Ar fi bine sa eviti carbohidratii simpli, cum ar fi cei gasiti in alimentele rafinate, fructe, sucuri, produse lactate si toate zaharurile, cu exceptia mierii.
  • Mananca usturoi crud, seminte de dovleac, rodii, sfecla si morcovi, toate acestea fiind folosite in mod traditional pentru a ucide parazitii.
  • Bea multa apa pentru a detoxifia organismul
  • Consuma fibre
  • Probioticele te pot ajuta sa mentii tractul digestiv sanatos, dar este posibil sa nu fie adecvate la unii pacienti cu imunitate sever compromisa.

Totodata, vitamina C si zincul sustin sistemul imunitar.  Poti lua suplimente alimentare care iti vor sustine organismul si imunitatea acestuia.

Retine ca, se face o cura de 10 zile de tratament cu 7 zile pauza, apoi se reia cura de 10 zile. Ai grija de sanatatea ta si tine oaspetii nedoriti la distanta!

 

Marti Blog Published @ 2023 by fantezii