Anvelopele online all seasons - avantaje pentru șoferi

Există posibilitatea de a cumpăra anvelope online care poate fi folosite atât vara, cât și iarna? Ei, este este vorba despre anvelopele all seasons. Puteți achiziționa anvelope online de la anvelocors.ro, iar aceste modele trebuie să răspundă așteptărilor tuturor șoferilor.

Ce sunt anvelopele all seasons?

Apărute pentru prima dată pe continentul american, anvelopele all-seasons sunt prezentate de producători ca fiind un bun compromis între un cauciuc de iarnă și unul de vară.

De asemenea, aceste anvelope online all seasons se mai numesc și anvelope pentru toate anotimpurile. Această performanță este posibilă datorită unui amestec specific de cauciuc (între rigiditatea anvelopei de vară și flexibilitatea anvelopei de iarnă) și unui design conceput pentru a combina aderența pe teren uscat, umed, înzăpezit și geros.




Așadar, iată un tip de anvelopă care trebuie să funcționeze bine tot timpul anului, indiferent de vremea din afara habitaclului.

Avantajele anvelopei all-season sunt numeroase, întâi pentru că economisește timp pentru proprietarul autovehiculului, deoarece evită două călătorii pe an la vulcanizare.

Se economisește costul noilor anvelope de iarnă sau de vară. Un set de anvelope online all seasons costă mai puțin (chiar dacă prețul este puțin mai mare decât pentru o anvelopă de vară). Economisiți spațiu, deoarece nu mai aveți nevoie să depozitați anvelopele de iarnă în lunile de vară și invers.

În ciuda acestor trei avantaje menționate mai sus, anvelopele all-season nu conving pe toată lumea. Totuși, modelele au fost concepute pentru a oferi performanțe corecte în toate condițiile.

De asemenea, cumpărând cauciucuri online de la anvelocors.ro puteți să optați și pentru cauciucuri de vară sau de iarnă. Spre exemplu, la cauciucurile de iarnă modelul benzii de rulare este foarte diferit, pentru că aceasta are nenumărate crestături mici, numite lamele și modele ale benzii de rulare care sunt mai adânci decât cele ale unei anvelope de vară. Acest lucru îi conferă anvelopei mai multă flexibilitate și generează o mai bună evacuare a apei, în timp ce lamelele acționează ideal, pentru o aderență perfectă pe pavaje dificile (zăpadă, umiditate, frig sau gheață). Rețineți că pe piață există diferite tipuri de anvelope de iarnă, precum anvelopele de iarnă alpine și anvelopele nordice. Acesta din urmă este destinat condițiilor și mai extreme, în principal în Scandinavia și Rusia.

Totuși, pentru condițiile meteorologice din țara noastră, anvelopele online de la anvelocors.ro sunt ideale pentru orice tip de vreme sau de carosabil. Dacă locuiți într-o zonă de munte, iar iarnă este surprinzătoare, este bine să alegeți anvelope de iarnă. Pe de altă parte, dacă nu doriți să schimbați din șase în șase luni cauciucurile, ei bine, puteți opta pentru cauciucuri all seasons. Acestea sunt ideale pentru nevoile unui șofer, indiferent de vreme.

 

 

 

 

 

Marti Blog Published @ 2023 by fantezii