Citeste aici despre finantarea prin factoring


Sunt tot mai multi tineri care viseaza ca intr-o zi sa isi poata conduce propria afacere, insa de la o simpla idee pana la a pune totul in practica este cale lunga. Exista tot felul de obstacole la tot pasul care vor pune bete in roate, iar unul dintre cele mai mari este finantarea. Bineinteles, pot exista mai multe surse in acest sens, insa cele clasice se dovedesc a fi mai putin eficiente in ziua de azi in conditiile in care traim intr-o lume mult tehnologizata. Totusi, Omnicredit aduce solutii financiare pentru antreprenorii moderni, astfel incat sa fie mai usoara gestionarea afacerii.
O optiune moderna
In primul rand, Omnicredit este o solutie financiara moderna, fiind prima platforma fintech din Romania, care ofera mai multe optiuni pentru toti cei interesati sa puna pe picioare o afacere. Aici putem aminti, printre altele, de scontare, factoring si microcreditare, iar fiecare dintre acestea se dovedesc a fi foarte avantajoase in comparatie cu solutiile aduse de institutiile bancare obisnuite.
Exclusiv online
In al doilea rand, nevoile consumatorilor se schimba periodic, iar rapiditatea este una dintre cerintele impuse de catre toti. Asadar, activitatea Omnicredit se desfasoara exclusiv online, ceea ce presupune ca toate informatiile de interes pentru antreprenori se afla la numai cateva click-uri distanta. La fel se fac si solicitarile, in doar cateva minute, platforma fiind una bine pusa la punct si prietenoasa.
Mai multe plusuri importante
Merita descoperite principalele plusuri aduse de Omnicredit, iar acestea incep de la diversitate pentru ca sunt propuse 8 produse din care pot alege toti cei care isi doresc o solutie financiara eficienta pentru propria afacere. Si suportul conteaza mult in conditiile in care fiecare antreprenor are acces la o echipa bine pregatita si capabila sa gaseasca imediat solutiile ideale pentru orice problema, indiferent de complexitate. Totodata, experienta bogata a consilierilor este cea care face diferenta in conditiile in care orice antreprenor poate dobandi cunostintele necesare prin care sa fie mai usor sa isi gestioneze afacerile. Educatia financiara nu are cum sa lipseasca, motiv pentru care Omnicredit te va putea ajuta din toate punctele de vedere.
Descopera o solutie simpla dar eficienta
Merita sa descoperi unul dintre cele mai populare produse financiare oferite de Omnicredit: factoringul. Totusi, ce este factoringul? Aceasta este poate una dintre cele mai simple modalitati prin care sa se obtina lichidati pentru varfurile de plata in propria organizatie. Daca firma vinde produse sau servicii care insumeaza facturi cu termen de plata intre 30 si 90 de zile, atunci poti cesiona creantele astfel incat sa incasezi banii pe loc, fara sa mai astepti data scadenta. Pe aceasta cale te bucuri si de flexibilitate, dar si de rapiditate sau confort.
Totul se desfasoara rapid
Ai acces chiar la un calculator online pe care il poti folosi oricand pentru a afla instant suma de bani pe care o primesti in functie de valoarea facturilor tale si data scadentei acestora, ceea ce presupune ca de acum inainte va fi mult mai usor sa gestionezi partea financiara.
Eliminarea birocratiei
Online-ul aduce multe alte avantaje, printre care si faptul ca se evita birocratia, cea care este specifica institutiilor bancare obisnuite si care taie din avantul dezvoltarii micilor afaceri. Cu alte cuvinte, la Omnicredit procedurile au fost mult simplificate, ocazie cu care se pot elimina si timpii morti pentru ca toti antreprenorii sa isi poata aloca timpul pentru efectuarea unor activitati mai eficiente si mai creative. Solutiile financiare oferite de Omnicredit, printre care si factoringul, sunt ideale pentru orice domeniu, iar cu cat este mai inovativa o idee, cu atat mai bine pentru ca vor creste sansele ca aceasta sa se dezvolte.


 

Marti Blog Published @ 2023 by fantezii