Serviciile de reparatii ale display-urilor de iphone au devenit foarte rapide

Prestige GSM este un service iPhone, care isi doreste sa puna la dispozitia clientilor servicii de reparatii pentru orice telefon Apple, chiar si pentru cele abia aparute pe piata.Chiar si in conditiile in care multi utilizatori considera ca noile smartphone-uri nu necesita astfel de interventii, accidentele se pot intampla chiar si imediat dupa achizitionarea dispozitivului.

Aveti un iPhone 8 sau 8 Plus, iar ecranul acestuia s-a zgariat sau s-a fisurat in urma socurilor mecanice?Echipa de profesionisti de la Prestige GSM va garanteaza schimbarea displayului iPhone 8 pe loc, in cel mai scurt timp posibil.Pentru ca scopul Prestige GSM este de a raspunde la toate nevoile dumnevoastra cu professionalism, pentru orice reparative efectuata in service se ofera garantie.

Ecranul telefonului tau iPhone 8 este crapat sau spart?Ai probleme cu LCD-ul care nu se mai aprinde, ramane alb sau are linii?Ai nevoie de o schimbare display iPhone 8 ieftina si rapida?Prestige GSM este locul potrivit pentru astfel de reparatii.

Display-ul poate fi schimbat in maxim 20 de minute, iar daca veti opta sa trimiteti telefonul prin Fan Courier sau Uber te putem ajuta cu reparatia acestuia in aceleasi conditii.

Preturile afisate pe site pentru reparatii iPhone 8 include inlocuirea display-ului, instalarea lui de catre profesionistii nostri si garantie de 90 de zile.

De altfel daca vei opta pentru o colaborare cu service-ul nostrum nu vom tine cont de cauzele deteriorarii, ne vom axa pe diagnosticarea si repararea device-ului dumneavoastra, dispozitivul dumneavoastra va functiona in parametrii optimi si va reda imaginile si culorile la aceeasi calitate.Pentru reparatii sunt utilizate tehnici profesionale, iar produsele folosite prezinta cea mai buna calitate.De altfel service-ul ofera servicii pentru orice model de iPhone la un pret fara concurenta, insa daca, vei gasi in alta parte un pret mai mic, incercam sa-ti dam o contra-oferta sim ai avantajoasa.

Design-ul telefonului iPhone 8 este bazat in totalitate pe sticla si din acest motiv, inlocuirea display-ului este un process minutios.Acesta este si motivul pentru care se recomanda sa se apeleze la o echipa cu experienta in domeniu si sa nu incercati sa reparati telefonul pe cont propriu, pentru a evita cu telefonul dumneavoastra sa nu sufere si alte deteriorari.

Ca urmare, pentru a putea sa va pastrati telefonul in cea mai buna stare, dar si pentru a rezolva orice defectiune pe care o veti intampina, fie la nivelul display-ului, bateriei, touchscreen-ului, fie la nivelul altot componente, Prestige GSM va vine in ajutor cu solutii inteligente si rapide.

Pentru a putea beneficia de toate aceste servicii, completati formularul de comanda de pe site si ulterior te vom contacta pentru confirmarea programarii si stabilirea tuturor detaliilor necesare pentru reparatia telefonului dumnevoastra si eficientizarea timpul de reparatie.

 

Marti Blog Published @ 2023 by fantezii