De Valentine’s Day, vinul este partenerul tău de nădejde

Mai sunt doar câteva zile până la Valentine’s Day, ziua în care ne arătăm dragostea față de persoanele iubite. Este momentul ideal să pregătim o surpriză. Și ce anume spune „te iubesc” mai sincer decât o cină romantică?
Știm cu toții că vinul este sufletul pereche al cinei și Budurească are câteva propuneri interesante pentru tine. Fie că îți îndrepți atenția către vinuri albe, fie că ești adeptul celor roșii sau rose, băutura dragostei nu trebuie să lipsească în această zi specială.
Valentine’s Day este ziua în care romantismul atinge cote maxime, iar un pahar de vin, cu siguranță, vă ajută să vă relaxați, să vă destindeți și să vă simțiți bine împreună. Dacă îți dorești să impresionezi persoana iubită de Ziua Îndrăgostiților, nimic nu este mai încântător decât un pahar cu vin atent ales care să completeze perfect o cină pregătită cu dragoste.
O alegere înțeleaptă este Tămâioasa Românească din gama Bristena, un vin de culoare galbenă, cu arome de lime și flori de soc. Gustul fructat clasează acest vin în topul preferințelor doamnelor și domnișoarelor. Acesta acesta aduce aminte de gustul piersicilor și citricelor, având un final lung și catifelat. La capitolul asocieri culinare, acest vin se potrivește de minune alături de deseturi elegante pe bază de fructe. De asemnea, poate reprezenta o opțiune ideală alături de brânzeturi ușor sărate.
Vinul consumat în cantități moderate aduce o stare de bine, în special atunci când vorbim despre o ocazie specială. Poți intra aici să vezi gama de vinuri albe de la Budureasca.
O altă opțiune grozavă este Sauvignon Blanc din gama Budureasca Premium. Acest vin vine cu o aromă foarte intensă care aduce aminte de fructele tropicale. Echilibru între fructul pasiunii și aciditatea plăcută ne surprinde simțurile în cel mai bun sens al cuvântului. Acest vin este plin de prospețime.
Cu Sauvignon Blanc din gama Budureasca Premium ai parte de multă libertate, întrucât este foarte versatil. Se potrivește cu carnea de pasăre, preparatele din pește, fructe de mare, dar și cu legume, brânzeturi sau paste. Trebuie doar să consulți fișa tehnică și să alegi rețetele potrivite cărora să le dai viață.
Vinul este o companie plăcută la orice ocazie, în special atunci când vorbim de Valentine’s Day, iar secretul pentru o seară de succes este că orice surpriză este completată de băutura potrivită. Budureasca este prietenul care te sprijină de fiecare dată când îți dorești să pregătești o surpriză pentru cineva drag, de Valentine’s Day sau cu oricare altă ocazie. Descoperă gama de vinuri Budureasca aici!



 

Marti Blog Published @ 2023 by fantezii