Cursuri dans nunta: Vals vienez, tango pasional sau mix latino?

Iti doresti ca nunta ta sa fie speciala, unica si sa ramana in memoria tuturor invitatilor drept „nunta la care m-am distrat cel mai bine”?! Cu totii ne dori asta iar atunci cand hotaram sa ne ocupam singuri de oganizarea evenimentului, provocarea este si mai mare!

Printre puncte esentiale ale unei nunti reusite se numara, bineinteles, si dansul mirilor! Aici problemele incep sa apara in momentul in care trebuie sa hotarati ce cursuri dans nunta vreti sa urmati. De aceea, cel mai bine este sa apelati la un specialist in domeniu.

 In cadrul scolii de dans Trimph Dance Academy, fondatorul si antrenorul Iulian Panait, dansator profesionist, dublu campion national, dublu vicecampion national si reprezentant al Romaniei la trei Campionate Mondiale de dans sportiv, va poate ajuta sa luati cea mai buna hotarare.

Cu o experienta de peste 7 ani in organizarea si dezvoltarea coregrafiilor personalizate pentru dansul mirilor, atat Iulian Panait cat si ceilati instructori ai scolii va vor ajuta si indruma astfel incat momentul vostru sa fie unul de-a dreptul spectaculos.

Vals vienez, tango sau poate un colaj energetic de dansuri latino? Care va fi alegerea voastra?  Stiu ca pare complicat si inainte de a alege ceva vreti sa fiti foarte siguri ca totul sa fie in armonie atat cu ceea ce va doriti voi dar si cu celelalte elemente alte evenimentului.

In prima faza, valsul vienez pare alegerea potrivita, cunosteti deja pasii si melodia pe care vreti sa dansati. Impreuna cu instructorul nu mai trebuie decat sa  puneti la punct detalii si dansul e gata.
Pe de alta parte, tango-ul este cel care va caracterizeaza cel ma bine, atat pe voi cat si relatia voastra: pasiune, ritm, spontaneitate, sincronizarea si  libertate. Tangoul  pare sa fie o provocarea careia ati vrea sa-i dati curs si  sa faca parte pentru totdeauna din viata voastra.nu-i asa?

Si nu in ultimul, puteti alege sa va impresioanti invitatii cu un colaj de dansuri latino. Cu siguranta, nimeni nu se va astepta ca voi sa renuntati la clasicul vals si sa dati  frau liber imaginatie pe ritmuri latino! Un mix energetic de salsa, bachata si merengue, condimentat la final cu pasi de rumba poate fi alegerea ideala pentru voi?

Ce spuneti?
 

Marti Blog Published @ 2023 by fantezii