Filozofii…3 la 10 mii!

Stii senzatia aceea cand esti atat de obosit ,dar totusi nu poti dormi,si desi tu crezi ca deja ai depasit limita imposibilului apropo de cat de incoerent poate fi creierul tau,cu toate astea gandurile par mai logice si mai vii ca niciodata,stii acel moment,acel singur moment ce nu se repeta in intensitate aproape niciodata pentru ca mereu este altfel? Traiesc unul din acele momente.

Imi doresc si am un pat intins fara cute cu o perna enorma si brate larg deschise spre a ma primi in ele si cu toate astea nu ma pot linisti acolo,ci ..,dar nici in el,nici in  cuvant… .

Ti-am mai povestit de momentul acel unic moment cand te penetreaza dragostea si fiecare celula te ghideaza pe urmele mirosului lui/ei,acel moment ce nu-l mai poti reproduce niciodata,si ti-l doresti in mod constant?

Defulez in sex cu altii in speranta ca poate… .

Obsesia maniaco compulsiva plus depresia acuto -cronica plus o doza de cafea si prima tigara,ca restul isi pierd din gust ,mai stii de noptile in care eu eram asa si iti povesteam de mine?

Povestesc aici … in curand!

Mi-am pus o dorinta de anul nou si am sa ti-o destainui si tie:”sa merg pe o autostrada goala,care sa aiba decat un singur sens si sa raman fara benzina exact la 40 de ani si cu un singur glonte sa izbavesc cei dragi de atat de necesarul:”a ma suporta” .” Ei ,spune-mi cum ti se pare? Destul de realista,destul de egoista ,destul de geniala,destul de …  trista?

Poate doar patetica! -mi s-a zis!

Citez din Did: Oamenii sunt taNpiti,cartile is mai faine! ,dar Did ,simt nevoia sa te contrazic asa un pic,dintr-o mare de carti si una de oameni,as alege oamenii,pentru ca oamenii sunt carti inca nescrise,si eu vreau ce altul va descoperii cu mult dupa mine! Sunt suficient de snoaba?:)

Somn usor Bucuresti,somn usor oriunde ai fi … .
 

Marti Blog Published @ 2023 by fantezii