Unde poti personaliza cănile

Povestea Agrafa Print a început acum 25 de ani, când compania producea grafică și reclame. Astăzi, însă, lucrurile au progresat într-o direcție ușor diferită și putem vedea Agrafa ca pe un brand distinct care se concentrează pe crearea și distribuția de materiale tipărite și personalizabile sub numeroase forme.

Numeroase variante de personalizare

Varietatea de obiecte care pot fi personalizate Agrafa nu cunoaște limite atunci când vine vorba de a interfera cu capacitatea membrilor echipei noastre de a-și arăta creativitatea în parteneriat cu consumatorii. Drept urmare, imprimăm pe orice textură, material sau produs, în orice formă sau dimensiune. Am investit masiv în dotarea laboratoarelor cu toată tehnologia necesară pentru a elimina obstacolele tehnice, precum și în pregătirea angajaților, pentru a asigura producția celor mai spectaculoase și calitative produse tipărite, din punct de vedere material, practic și creativ.

Sunt disponibile o gamă largă de produse și materiale imprimabile

Celebrele cărți de vizită Agrafa au atins, desigur, apogeul cererilor și al admirației în materie de materiale tipărite la noi în țară. Cu toate acestea, în ciuda ratei lor mari de succes, nu am vrut să ne limităm la fabricarea lor și am continuat să ne dezvoltăm pentru a integra capacitatea de a tipări orice obiect pe care un client l-ar putea aduce la sediul nostru.

Drept urmare, ne ocupăm de multe, de la tipărirea pe orice tip de hârtie până la materiale de marketing și bunuri promoționale. Putem imprima pe lemn, textile, piele, plastic, metal, hârtie, carton sau o combinație a acestor materiale, rezultând produse unice și atractive.

Adică producem afișe, broșuri, foi personalizate, instrumente de scris, dispozitive tehnologice, suveniruri, căni personalizate, îmbrăcăminte, materiale publicitare mici și mari și orice alt obiect pe care un client ar dori să pătrundă identitatea vizuală a mărcii, iar în unele cazuri, ar fi fost forțat să organizeze alegeri generale din cauza imposibilităților tehnice și tehnologice.

Cănile personalizate sunt un must-have

Când vine vorba de personalizarea cănilor, există diverse soluții. Ca urmare, putem folosi sublimarea plină de culoare pentru a ne personaliza cupele, fie pentru pahare din ceramică sau din sticlă, pe un fundal alb sau negru sau în combinații de culori. Imprimarea poate include atât informații scrise într-o gamă de culori, cât și imprimare foto, care are un grad ridicat de acuratețe. Din punct de vedere financiar, ne străduim să oferim cele mai competitive prețuri de pe piață, în ciuda faptului că produsele finite depășesc semnificativ standardul actual de calitate. Așadar, cine apeleaza la Agrafa pentru a cumpăra căni personalizate are certitudinea că a nimerit unde trebuie și se bucură de cele mai bune condiții.

 

Marti Blog Published @ 2023 by fantezii