Antalya este orașul care oferă pachetul pentru o vacanță perfectă.

Fantasticul oraș, extrem de cunoscut, mai ales din cinematografie, poate acum să fie chiar locul perfect pentru zilele tale de relaxare. O vacanță în Antalya este un cadou pe sufletul tău care nu va face decât să îți ofere cele mai fantastice experiențe din viața ta. Blocat între modern și tradițional acesta le pune la dispoziție turiștilor atât excursii pline de obiective turistice, cât și experiențe turistice de excepție.

Bucură-te de cele mai fantastice experiențe de vacanță și de relaxarea completă de care vei avea pate aici și lasă-te cuprins de atmosfera magică și plină de mister a orașului, Cu siguranță nu vei regreta, iar amintirile zilelor petrecute aici te vor alimenta cu energie nouă și cu putere de muncă. Rezervă acum o vacanță aici și își promitem o experiență cu adevărat fascinantă, plină de aventură și nou care te va face să te îndrăgostești cu adevărat de Turcia.



Plaja Konyaalti

Situată în partea de vest a orașului Antalya, plaja este zona perfectă pentru plimbări lungi prin nisipul fierbinte. Aceasta se întinde pe o suprafață de aproximativ șapte kilometri și poate fi locul perfect în care să poți să te relaxezi și să te bucuri de liniște după o zi agitată în care ai vizitat alte obiective turistice.   Cu siguranță, dat fiind faptul că vorbim despre o zonă turistică, vei avea ocazia să guști din preparatele excelente, tradiționale care îți vor duce papilele gustative pe cele mai înalte culmi ale fericirii. Imaginea de background, în care se pot zări Munții Beydaglari îți va tăia respirația, iar peisajul fantastic te va ajuta să te relaxezi și să-ți reîncarci bateriile.

Perge


Cunoscut ca fiind cel mai rezistent sit arheologic din Turcia, Perge se situează la 15 kilometri de Antalya și este un obiectiv turistic ce trebuie vizitat pentru istoria pe care o reprezintă.  Acesta a fost fondat în jurul anilor 1000 î.Hr. ar astăzi stau încă în picioare arcadele pe jumătate distruse. Locația este destul de vizitată de către turiști, deoarece, privită în ansamblu aceasta îți permite să călătorești în timp și să te gândești la zilele de glorie ale lui Perge.

Centru istoric din Antalya

Fantasticul centru istoric al Antalyei nu mai este acum decât o umbră glorioasă a trecutului fascinant al acestui oraș. Arhitectura  acestor clădiri este fascinantă și extraordinară de admirat într-o plimbare alene pe străzile din centru. Strazile simple ascund dovezi ale istoriei unui trecut îndepărtat, iar dacă vi se face foame vă veți putea bucura de preparate tradiționale la restaurantele pe care le puteți găsi la orice colț. Atmosfera este cu siguranță de poveste, iar bucuria și zâmbetele celor din jur te vor face să întelegi cât de vie este de fapt Antalya.

 

 

Marti Blog Published @ 2023 by fantezii