5 motive pentru care un server VPS merită ales pentru găzduirea web a unui magazin online

  1.  Autonomie și flexibilitate

 

Chiar dacă nu este un server dedicat propriu-zis, un server VPS se comportă în mare parte ca o astfel de soluție. Mai exact, nu împarți în mod direct resursele, folosești tot ceea ce îți este alocat, în funcție de planul pe care îl alegi. Tu decizi dacă vrei sistem de operare Linux sau Windows și ai controlul absolut asupra serverului tău virtual! Poți administra cu ușurință un astfel de server cu panouri de control intuitive sau poți să te conectezi folosind ssh, beneficiind de acces root complet. Variantele cu cPanel au un cost mai mare, dar algerea îți aparține.

 

  1. Prețuri foarte mici

 

Un server virtual VPS în cloud este o soluție ieftină de găzduire web premium. Costă mult mai puțin decât un server virtual, dar oferă performanțe asemănătoare. Este o alegere perfectă pentru un proiect de dimensiuni medii, fără compromisuri în operare. Ai resurse izolate și garantate la un preț foarte mic. Spre exemplu, cei de la THC.ro, unul dintre cei mai importanți provideri de servicii de găzduire web din România, propune cel mai ieftin plan de server virtual VPS la un preț de 14,95 euro / lună în varianta de plată anuală. Este vorba despre găzduire VPS Linux, CPU 1 core, 60 GB SSD, 1024 MB RAM, bandă nelimitată.

 

  1. Soluții ultra rapide

 

Cauți servere VPS la prețuri accesibile, dar capabile de performanță ridicată? Serverele VPS bazate strict pe SSD, configurate cu procesoare Intel Xeon de ultimă generație, hardware performant și cel mai bun software de virtualizare vor asigura viteze bune de transfer - încărcare rapidă a paginilor. Arhitectura cloud bazată în întregime pe SSD garantează timpi de răspuns mai rapizi. Cu uptime garantat la 99,9%, totul va fi perfect.

 

  1. Configurare rapidă, disponibilitate imediată

 

Când alegi un server virtual VPS, totul merge rapid de la start. Cu Provisioning Instant, nu există timp de așteptare. Pur și simplu VPS-urile sunt lansate imediat după achiziție, dacă vei colabora cu o firmă profesionistă de găzduire web, evident. Mutarea fișierelor este rapidă, poți solicita ajutor la acest aspect prin serviciul de suport tehnic.

 

  1. Te poți dezvolta în funcție de necesități

 

Ai ales un server virtual VPS și ai nevoie de resurse mai mari când afacerea ta crește? Indiferent dacă ai nevoie de mai multă sau de mai puțină putere, poți solicita modificarea pachetului fără ca website-urile găzduire să aibă de suferit. Nu se mută nimic, doar se alocă resurse diferite. Poți să faci upgrade sau downgrade fără downtime, fără pierderi de niciun fel. 

 

 

Marti Blog Published @ 2023 by fantezii