Românii şi legile

Cum poţi face o lege doar aşa ca să o ai nu să producă efecte? Sau de ce o faci?
Idioţii de parlamentari au dat o lege prin care patronii magazinelor de vise sunt obligaţi să aibe o autorizaţie pentru orice substanţă ce se vinde în magazinul lor. Iar moţul de la această lege este că patronii magazinelor de vise pot face până la 20 de ani de puşcărie dacă un client moare în urma consumului de etnobotanice din magazinul lor.

Acum eu îmi pun următoarea întrebare ca prostul: ăla care a cumpărat etnobotanice păstrează bonul fiscal în buzunar sau moare cu bonul fiscal în mână? Cum demonstrezi că etnobotanicele sunt din magazinul meu sau din magazinul de peste drum dacă nu ai bonul fiscal?

Idioţii ăştia de parlamentari nu pot face o lege care să conţină doar 3 articole?

Lege etnobotanice
Articolul 1. Definiţia etnobotanicelor: orice substanţă ce poate produce …..
Articolul 2. Este interzisă vânzarea acestor substanţe etnobotanice fără autorizare spoecială dată de Ministerul Sănătăţii
Articolul 3. Contravenienţii ce vând sau au în posesie aceste substanţe execută 25 de ani de puşcărie fără posibilitatea de a se apăra în instanţă. Funcţionarul de la Ministerul sănătăţii care a autorizat funcţionarea firmei execută 25 ani de puşcărie dacă în firmă se vând aceste produse fără reţetă dată de un medic neurolog sau psihiatru (sau ce doctor ar trebui să elibereze această reţetă).

E simplă şi pe înţelesul tuturor ?
 

Marti Blog Published @ 2023 by fantezii