Cum te imbraci la birou?

Sunt de parere ca fiecare este liber sa se imbrace asa cum doreste sau cu se simte bine atata timp cat nu deranjeaza. Daca doresti sa iesi pe strada cu un cuib de pasarelele in cap, foarte bine!!! Sau daca sufletul tau artistic te indeamna sa iti pui pe tine in loc de rochie o musa, e ok pentru mine.

Lucrurile incep sa se schimbe putin si chiar sa devina deranjante in momentul in care acestea ating si chiar depasesc bunul simt. De ce spun toate astea? Pentru ca observ tot mai des in jurul meu atat la birou cat si pe strada dar si in mijloacele de transport femei al caror gust in materie de moda lasa de dorit. Putem da vina pe mediu din care provin respective femei sau pe educatia acestora dar nu este intotdeauna cazul.

 Zilele trecute am asistat la o scena de-a dreptul neplacuta si chair jenanta pentru tanara in cauza.

Asistent manager de doar cateva saptamani. Am avut ocazia sa interactionez cu ea de cateva si nu mi-a lasat o impresie prea placuta. In primul rand vestimentatia ei la birou este una socanta.De fapt nu este o tinuta de birou ci mai degraba de club. Ca sa nu mai vorbim de machiajul de-a dreptul tipator.

Ma asteptam ca la un moment dat unul dintre manageri sa-i atraga atentia si chiar m-a surprins ca nu au facut-o de la inceput. Asa cum spunea si ea intr-o pauza ii place sa-si cumpere haine tari online. Nu prea am inteles atunci ce vroia sa spuna prin haine tari online dar am descoperit singura mai tarziu. De fapt am dedus ca se refera la hainele ei.

Din pacate pentru ea nu toata lumea a fost prea ingaduitoare cu stilul ei vestimentar intr-un mediu in care accentul cade pe profesionalism si seriozitate. La ultima sedinta unul dintre directori a tinut sa subliniez cateva aspect printre care si vestimentatia tinerei asistente. Termenii folositi nu au fost unii tocmai incurajatori. A fost un moment jenant dar presupun ca in momentul in care adopti o vestimentatie de genul acesta iti asumi si consecintele.
 

Marti Blog Published @ 2023 by fantezii