Firma noua

Cel mai mult si cel mai mult imi doresc zilele astea sa fac suficienti bani cat sa imi pot deschide o firma care sa se ocupe cu externalizare servicii salarizare.

Consider ca este de viitor acest proiect si poate scoate foarte multe firme din faliment, in special pentru ca firma aceasta pe care eu mi-o doresc o sa ofere serviciile mult mai ieftin decat ar plati orice proprietar de firma unui intreg departament de HR.

Astfel, costurile restranse, l-ar putea ajuta pe directorul firmei sa investeasca acolo unde este nevoie, acolo unde este necesar, pentru a se dezvolta frumos. Sa vedem cum o sa fac acum pentru ca trebuie sa am niste bani pusi deoparte pentru tot ce este necesar. Nu neaparat pentru deschiderea firmei pentru ca aceasta se realizeaza in doi timp si trei miscari, cat pentru angajarea personalului necesar si plata acestuia cel putin pentru doua luni, asta pana cand reusesc sa gasesc cativa clienti care sa apeleze la serviciile noastre.

Oricum totul este pregatit in cel mai mic detaliu. Nu imi fac probleme ca nu v-a merge, pentru ca am aranjat lucrurile astfel incat sa mearga totul ca pe roate. Singura problema in momentul de fata este cea de capital, dar si asta o sa se rezolve in cel mai scurt timp.
 

Marti Blog Published @ 2023 by fantezii